Japanners en Gitaar!

Geschreven door Jan Descheenmaeckere, voormalige bezitter van Guitarmaniackan!

Eerst en vooral: wil ik beginnen met dank u wle te zeggen naar al mijn vrienden die altijd beloofden dat ik mijn eigen website heb beginnen opzetten. Nu wil ik hier misschien op deze japanse website mijn nieuwe en vintage japanse gitaren opzetten en tonen. Ik heb hieraan jaren gespaard. De evolutie van mijn mooiste tot mijn lelijkste gitaren zijn goed verandert. Ik ben erg blij om mijn collectie aan te tonen en mijn liefde voor deze mooie instrumenten met u kan delen via deze japanse hatenablog! 

Onlings heb ik samen met twee van mijn beste en meeste enthousiaste verzamelaars dat ik ken, Bert en Bertel, die hebben mij vooral geholpen bij het opzetten van gitaren en mee hebben verkopen voor mijn gitaarshows. In deze gitaarshows we hebben zelfs vuur gebruikt om mensen te laten ontploffen. Wij willen ons hier dan ook voor inzetten dat wanneer mensen op de gitaar spelen en zich meer overwegen om zich hierover neer te buigen. 

Gitaarles op zijn Japans

Wie dat er gitaarles in het japans wilt nemen is moeilijk. We hebben verschillende bronnen online waar je kan leren gitaar spelen online. Sommige van deze websites geven een review van alle andere websites zoals leer-gitaarspelen.com is een voorbeeld van een website die alles mooi reviewt. 

Historie van mijn Japanse en Gitaren.


『ハナミズキ』(acoustic guitar solo)

Dit is een vraag die mij altijd wordt gesteld. de volgende vraag: hoe kwam je inde eerste plaats in de japanse gitaren? Ik woonde in Yokosuka en daar heb ik vanalles gedaan met gitaar. 

  • Gitaar op de moto
  • Gitaar in de auto
  • Gitaar onderweg
  • Gitaar in koksijde
  • Scheuren in antwerpen
  • Derdeurejaogn in veurne
  • Derhjaalnin 

Kunt niemi an. Hatenablog is te goed. Bedankt om te luisteren naar mijn verhaal. Over de japanners en historie. 

f:id:gitaar:20171027000420p:plain